Mirna Medaković Stepinac prije nešto više od pola godine na svijet je donijela svoje dvije nasljednice - Kaju i Zoru - a malene već sada prave majci društvo kao velike djevojke. Briga o djetetu nije laka, a Mirna to najbolje zna, osobito jer s blizankama uvijek ima dupli posao. No, 32-godišnjakinja uživa u druženju sa svojim kćerima koje su joj pravile društvo dok je bila kod frizerke, a taj trenutak podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu. 'One još uvijek nemaju dovoljno kose za šišanje pa su ovaj put samo išle sa mnom i pravile mi društvo. Bile su jako dobre, moram reći, zabavile smo se', rekla je Mirna za Story.hr.

Iako su blizanke, njihova najveća sličnost ipak je ona fizička jer se različitosti u njihovom ponašanju vide već sada. 'Mislim da je još rano govoriti o tome kakvi su im karakteri, ali mogu reći da se vide neke različitosti među njima. Kaja više nekako istražuje ljude, ne voli baš nepoznate i nekako više promišlja, rekla bih. Opreznija je i više vremena si daje s ljudima za razliku od Zore koja se svima smije i jako je opuštena beba, uvijek je vesela', otkrila je simpatična televizijska zvijezda.
Iako je tek na početku svoj majčinskog puta, Mirna jedva čeka nadolazeće dane i prve korake njezinih djevojčica. 'Lakše mi je s curama što više rastu. Iako još ne pričaju već samo guguću i izgovaraju glasove, meni je puno lakše s njima. Jedva čekam da prohodaju. Znam da zvuči čudno i svi mi govore da ću ih morati puno više paziti i trčati za njima non stop kada se to dogodi, ali osobno smatram da će mi biti puno jednostavnije s njima tada', priznaje Mirna. Autor: A.S. Foto: Instagram, Šime Eškinja