Glumica Mirna Medaković Stepinac koja je početkom travnja postala mama blizanki Kaje i Zore čak je 16 dana provela u bolnici  sa svojim djevojčicama zbog premale kilaže, no prošloga su tjedna konačno sve tri stigle kući.  Po svoje tri dame u rodilište bolnice Sv. Duh došao je sretni tata i suprug Hrvoje Stepinac. Iako se novopečena mama nadala da će Uskrs proslaviti kod kuće sa svojom svježe proširenom obitelji, to se ipak nije dogodilo.

Naime, zbog premale težine od 1800 grama koliko su težile djevojčice, liječnici su ih zadržali u bolnici. Tako su malene Zora i Kaja s navršena tri tjedna života došle prvi puta u svoj dom i zaspale u svojim krevetićima koje je mama Mirna opremila u nježnim tonovima i cijelu sobu ispunila prigodnim dekoracijama. Mirna je vrijeme iščekivanja da djevojčice dostignu težinu dovoljnu za cijepljenje i napuštanje bolnice iskoristila da se što bolje pripremi za svoju novu ulogu te upozna svoje mezimice i navikne na njihov ritam.
Zvijezda serije "Kud puklo da puklo" sa suprugom Hrvojem, inače ekonomistom, upoznala se 2012. godine na jedrenju, a svoju su ljubav okrunili brakom prije dvije godine. Mirna je magazinu Story dala intervju u kojem je opisala vrijeme kada je saznala da nosi blizance. "Kad sam doznala da nosim jednojajčane blizance, znala sam da će biti ili dva dečka ili dvije curice. Nisam ništa posebno priželjkivala, bilo mi je važno da djeca budu dobro, ali zato se Hrvoju ispunila želja kad je doznao da ćemo dobiti dvije curice. Bit će blažen među ženama." Autor: I.Ć. Foto: Instagram, Story arhiva