S pompionima, zakrpama, šljokicama, perlama ili kamenčićima..., sasvim 'obične' bijele ili u pastelnim nijansama, metalik sjajne, s platformama ili niske - što god da smo priželjkivali kod tenisica ove su nam sezone sve želje bile ostvarene! Da su tenisice apsolutne modne vladarice ove godine svjedoče i društvene mreže najpoznatijih modnih blogerica, baš kao i celebrityja pa sve do Instagram profila 'običnih' djevojaka. U prilog njihovoj sveopćoj popularnosti govori i činjenica kako se savršeno nose uz sve odjevne kombinacije - ultimativni hit ove sezone bile su tenisice uz haljine i suknje, a činjenica kako ih je najslavnija svjetska tenisačica nosila nedavno uz vjenčanicu na 'vjenčanju godine' došla je kao - šlag na tortu!

Ni pripadnici jačeg spola ove godine nisu ostali zakinuti za velik izbor modela tenisica. No, jedan se trend posebno izdvojio od svih - modeli koji su bili popularni prije 30 godina na velika su se vrata vratili na modnu scenu - poput Reebok Club C Overbranded linije. Ona je ezgaktan primjer kako modeli koji su bili vladari uličnog stila 80-tih i 90-tih godina, mogu odisati istom atraktivnošću, ali na moderno redizajniran i estetski dotjeran način. Zato ih sve više, osim u sportskim i casual varijantama, možemo vidjeti i uz - poslovna odijela! Inspirirana odvažnim stilom devedesetih godina prošlog stoljeća, koji je obilovao dizajnerskim detaljima i odisao posebnom individualnošću, nova Reebok Club C Overbranded kolekcija osvojila je i brojne celebrityje poput mladog američkog umjetnika, glazbenika i glumca Machine Gun Kellyja, koji je zaštitno lice ove kolekcije. 'Oduvijek sam bio veliki fan ovog Reebok modela, jer je istodobno jednostavan i bezvremenski, izjavio je Machine Gun Kelly te dodao 'Club C jedinstvena je tenisica koja više od 30 godina suvereno vlada uličnom scenom. Činjenica kako je model i danas sveprisutan te ga s oduševljenjem prihvaćaju i nove generacije, dovoljno govori o relevantnosti Reeboka!
SVI IH ŽELE Apsolutne modne vladarice u 2017. definitivno su – tenisice!
Story 
Kožnati modeli u crvenoj, crnoj, bijeloj, sivoj i zelenoj boji, s EVA potplatom te istaknutim retro Reebok logtipom, predstavljaju modnu poslasticu koju podjednako žele u svom ormaru i muškarci i žene. Time je još jednom potvrđeno kako u svijetu mode doista vrijedi samo jedno pravilo - dok god vam se sviđa kako vam tenisice stoje, to prolazi!
SVI IH ŽELE Apsolutne modne vladarice u 2017. definitivno su – tenisice!
Story 
N. P. Fotografije Instagram