Popularna glumica Jessica Biel gotovo nikada nije prošla nezamjećeno pred objektivima paparazzija pa tako ni ovoga puta. Poznata po glamuroznim kreacijama kada je u pitanju crveni tepih, Jessica ni u privatnom životu ne može odoljeti interesantnim krpicama koje ne može nositi baš svako. Upravo odjevenu u takve krpice uhvatili su je fotografi na aerodromu u Los Anglesu.

Zavodljiva supruga poznatog pjevača Justina Timberlakea u zračnu luku stigla je odjevena u kožne uske hlače koje je sparila s bijelom košuljom preko koje je odjenula bež vestu. Svemu je dodala tenisice bež-bijelo boje, a točku na i stavila je tirkiznom, upečatljivom torbom modne marke Louis Vuitton.
Kako bi cijela kombinacija dobila efektniji izgled i kako bi svoje lice prikrila od znatiželjnika, 35-godišnjakinja lice je ukrasila predimenzioniranim naočalama okruglih leća u crnoj boji. Premda je glumičin povratak u Los Angeles nije bio pobjednički zbog nagrade za najbolju televizijsku izvedbu koja nije otišla u njezine ruke na ovogodišnjim Zlatnim globusima, sigurni smo kako će za modni izričaj dobiti posebne pohvale i komplimente. Autor: A.S. Foto: Profimedia