Kad je u pitanju moda, stil, ali i nepobitan osjećaj za lijepo, Whitney Port i Lauren Conrad prave su poznavateljice najnovijih odjevnih trendova. Još otkako su startale na malim ekranima kroz reality program MTV-a -  'Laguna Beach' i 'The City' - ove su dvije plavuše pokazale kako znaju što najbolje pristaje njihovoj građi, godinama i estetici. U posljednjih su mjesec dana vrlo često pisale, govorile ili savjetovale o najluđoj noći u godini - kad sat otkuca 00.00, a datum je 1.1.2013., znate kako je to ključni trenutak u kojem morate izgledati savršeno. Kako ne biste previše mozgali o savršenoj haljini ili modnim dodacima za doček Nove godine, Lauren i Whitney jasno su naglasile kako svaka žena ima tri opcije.

Whitney PortMala crna haljina oduvijek je bila pravilan i siguran izbor, naročito kad je oplemenite šljaštećim detaljima - poput velikih naušnica, clutch torbicom koja sjaji i u mraku te štiklom na vrtoglavu petu. Ukoliko vam crna nije najdraža (ne)boja, okrenite se haljini od brojnih šljokica koja će vas zasigurno istaknuti u masi. Doduše, kako naglašavaju Lauren i Whitney, probajte zaobići izgled disko kugle koji nikad nije zabavan. Posljednja, ali ne i najlošija varijanta svakako je vatreno crvena haljina koja doziva energiju, zabavu i strast. Baš ono što biste si poželjeli u 2013.!
Karlie Kloss Ukoliko sve propadne, američka manekenka i model Br.1,Karlie Kloss, možda nudi i najbolji savjet kad ističe - Odjenite najdražu haljinu iz ormara i kombinirajte je na omiljene čizmice. Nije li to najjednostavnije?- Pametnome dosta. I ne zaboravite se zabaviti najviše što možete! Moda je, uvjetno rečeno, vaša najbolja prijateljica, a nikako ne strogi šef. Fotografije: Getty/Guliver