Vjenčanje ću najviše pamtiti po emocijama. Cijela je večer bila prožeta predivnim, pozitivnim emocijama. Ali pamtit ću ga i po dobrom tulumu koji smo napravili. Razgovarajući s gostima nakon vjenčanja shvatili smo da smo se doista svi jako dobro zabavili, a to je točno ono što smo i željeli. - Uvijek ima nepredviđenih situacija, ali od početka sam govorila da ću do tog dana organizirati sve što budem mogla. A kada taj dan dođe, prestaje moja organizacija i samo ću biti sretna. Tako je i bilo. Cijeli sam dan bila izvan sebe, ali od sreće, nisam dopustila da me išta izbaci iz tog filma i apsolutno sve mi je ostalo u predivnom sjećanju. Sead i ja cijeli smo dan imali osmijeh od uha do uha. To je predivno, upravo to smo i htjeli: našu sreću podijeliti s dragim ljudima koje volimo i cijenimo! - govori glumica Monika Berberović koja se prije mjesec dana udala za svoju dugogodišnju ljubav, pravnika i glazbenika Seada Berberovića.

Nakon što su se prošle godine zaručili, Monika i Sead počeli su planirati svoj poseban dan, na kojem su sa 180 prijatelja i članova obitelji slavili svoju ljubav. Idealno mjesto pronašli su zahvaljujući njezinu poslu.
- Slavili smo u Bioparku Divlje vode kod Samobora. Naime, dok sam snimala seriju ‘Kud puklo da puklo’, otkrila sam to mjesto. Snimali smo u blizini i ondje smo tijekom stanke za ručak otišli na kavu. Prvo sam se oduševila prirodom, zelenilom, a onda, naravno, i životinjama. Kada sam vidjela ljame kako slobodno šeću i dvoranu za svadbe na sredini imanja, znala sam da je to mjesto gdje se želim udati, savršeno mjesto za mene. Sva sretna Seadu sam ispričala kako je to divno mjesto za svadbe, a još nismo bili ni zaručeni. Uskoro smo ‘slučajno’ otišli onamo malo prošetati. Nakon toga smo se zaručili - otkriva Monika koja je zasjala u crveno-bijeloj vjenčanici.
Monika Berberović: 'Veliko slavlje ljubavi uz naše najmilije'
Story 
- Šivanje vjenčanice prepustila sam predivnoj Tajani Štasni, vlasnici modnog brenda Aždaja, koja mi je prije desetak godina šivala korzete za moju metal/gothic fazu odijevanja. Znala sam da je ona pravi odabir jer ono što sam željela nisam vidjela nigdje u Zagrebu. Tajana je to napravila savršeno. Što je najbolje od svega, i ona se zaljubila u ideju i vjenčanicu pa mi je cijeli proces bio još draži - opisuje 26-godišnjakinja koja se u 12 godina starijeg pravnika zaljubila 2013., nakon sedam godina prijateljstva.
Osim 180 uzvanika ‘na dvije noge’, par je na vjenčanju imao i dvije posebne gošće.
- Naše su cure bile neizostavni dio vjenčanja. Maca Ema, nažalost, tijekom obreda morala je ostati u sobi jer se boji biti vani pa joj nismo željeli priuštiti nepotreban stres, ali su zato kujice Megi i Nina bile s nama na obredu kao djeveruše. Ipak smo mi obitelj i htjeli smo da i one budu dio toga predivnog događaja - govori Zagrepčanka čije su prijateljice bile spremne uhvatiti buket, ali on je slučajno završio u muškim rukama.
- Sead i ja od početka smo željeli da naše vjenčanje bude više kao tulum nego tradicionalna svadba pa smo sve te tradicionalne dijelove izbacili. Sve osim bacanja buketa, koji je na kraju uhvatio RTL-ov reporter Petar Panjkota dok je sjedio za stolom mladenaca. Očito sam prejako bacila buket koji je preletio sve moje cure i pao točno Petru u tanjur - smijući se objašnjava glumica.
Monika je djevojačko prezime Mihajlović zamijenila suprugovim, a on joj je na vjenčanju ispunio i jednu veliku želju.
- Navijala sam da na svadbi Sejo pjeva, ali on je rekao da neće, da se samo želi opustiti i biti sretan. Ali kako smo svi i očekivali, nije mogao izdržati i zapjevao je. Pjevao je gotovo sat vremena i nikada nije zvučao bolje. Vidjelo se da je sretan i meni je to bilo kao šećer na kraju. Obožavam kad pjeva, obožavam njegov glas i zato mi je jako drago što je pjevao na našem vjenčanju. Svi su se uzvanici podignuli na noge, svi su ga došli gledati i slušati. Također moram pohvaliti Showtime Band koji je bio izvrstan. Bili smo očarani njima i njihovim nastupom, mislim da bez njih to ne bi bilo tako dobro - govori Monika i otkriva kako će par malo pričekati na medeni mjesec.
- Planiramo ići, ali pred kraj ove ili početkom iduće godine. Ne znamo kamo bismo išli, ali sigurno ćemo smisliti nešto lijepo, možda neko krstarenje. Ovo ljeto, što zbog mojih obaveza, što zbog Seadovih, ostajemo u Zagrebu. No nadam se da ćemo uspjeti barem na dva dana pobjeći u vikendicu i na predivnu Mrežnicu koja je u blizini pa da se malo odmorimo - zaključuje zvijezda predstave ‘Šegrt Hlapić’.
Napisala: Maja Šitum
Fotografije: Igor Dugandžić