Poznata dizajnerica Monika Sablić svakako se ima čime pohvaliti. Osim što ima vlastitu modnu marku odjeće, uz posao uspješno odgaja dvoje djece, a jučer je sa suprugom Goranom obilježila i 15. godišnjicu braka. 'Tolerancija, ljubav i posvećivanje obitelji - rekla bih da je to recept za uspješan brak. Treba se fokusirati na obitelj i ukloniti sve vanjsko što bi moglo ugroziti odnose te nastojati živjeti u skladu i miru. To mi je najvažnije. Goran je divan čovjek kao i naša djeca koja su nas ojačala uz sve ostalo što smo do sad skupa proživjeli', ispričala je Monika za Story.hr.

Monika i Goran Sablić s kćerkom Mali Marijom Kako je 15 velika brojka, nije mogla proći neobilježeno - 'Suprug me iznenadio, bila sam presretna. Pozvao me na večeru i rekao da ćemo ići samo nas dvoje, a kada smo stigli dočekali su nas svi naši najbolji prijatelji i njihove bolje polovice. Zabavljali smo se do kasnih noćnih sati, bilo nam je prekrasno.' Bivša manekenka i nogometni trener imaju dvoje djece - 4-godišnjeg sina Andreja i 11-godišnju Mali Mariju. 'Andrej je više na moju stranu obitelji, a Mali na Goranovu. Moram pohvaliti svoju kćer jer je toliko odgovorno, dobro i savjesno dijete da bolje nisam mogla poželjeti. Andrej je razigran dječak, jako sam ponosna i sretna zbog svoje djece', kaže Monika i dodaje kako u posljednje vrijeme posebno puno vremena provodi s djecom jer njezin suprug živi na relaciji Split - Široki Brijeg.
Monika i Goran Sablić 'Kako se ova godina približava kraju, to sam nekako sve umornija. Suprug puno radi, a ja sam uglavnom kod kuće s djecom kada njega nema. Imam sreću što mi je atelje doslovno pokraj kuće pa mogu u papučama otići tamo ako nešto trebam, ne oduzima mi previše vremena. Ipak, Goranova karijera mi je najvažnija i trudim se biti uz njega koliko god i kako god mogu, ali pritom opet nastojim održavati i svoj posao stabilnim i aktivnim', otkrila je 36-godišnjakinja te dodala kako njihova četveročlana obitelj možda dobije novi dom. 'Sad nam je malo zbrka jer čekamo da vidimo hoćemo li napustiti Split ili ne, a to ovisi o Goranovom poslu. Trenutno je u Hercegovini, sada su u tijeku još neki pregovori oko svega pa ni sami ne znamo, ali postoji velika mogućnost', otkriva dizajnerica. Autor: A.S. Foto: Jadran Babić, Dalibor Urukalović/PIXELL