Monika Kravić Mamić u noćnom provodu s bivšom šogoricom

Monika Kravić Mamić i Ana Šikić večer su provele u društvu prijateljica u jednom zagrebačkom noćnom klubu pokazujući nove frizure i odlično se zabavljajući

Početkom listopada Story je ekskluzivno objavio da Monika Kravić Mamić i njezin suprug Mario Mamić više ne žive zajedno, te da se Mario nakon šest godina braka iselio iz njihovog doma na zagrebačkom Tuškancu. Razlog njihova prekida navodno je Marijeva veza s pokćerkom Ljube Jurčića, Tijom Jurčić.

SAMO U STORYJU Monika Mamić - Bol za mamom je neizreciva

No, lijepa Monika pokazala je da je tugu najbolje zaliječiti  u društvu prijateljica te je tako večer provela u jednom zagrebačkom noćnom klubu u društvu Ane Šikić, voditeljice Martine Podgorski i mlade poduzetnice Karoline Mamić.

Ana Šikić, donedavna supruga Zorana Mamića, bivšeg trenera Dinama, danas saudijskog kluba Al Nassr, u javnosti se pojavila tek jednom nakon što se doznalo da se nakon dvije godine brak rastaje i to na utakmici hokejaškog kluba Medveščak.

Šogorice su u noćnom provodu pokazala i nove frizure, Monika je odrezala šiške, a Ana skratila kosu te su obje pokazale da je loše životno razdoblje iza njih.

monika-kravic-mamic

Foto: Instagram

Monika Kravić Mamić oprostila se od voljene majke

Preporučujemo