Monika Kravić prvi puta nakon razvoda javno progovorila

Monika Kravić prvi je puta nakon razvoda od Maria Mamića otvoreno progovorila o stvarima o kojima javnost nagađa mjesecima. U braku je bila punih osam godina, a otkrila je kako se osjeća kao slobodna žena

Nakon osam godina braka koji nije potrajao zauvijek, ali u kojem je dobila dva prekrasna sina, Josipa i Jakova, Monika Kravić danas je sretna žena, izjavila je ekskluzivno za RTL.  ‘Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno’, kaže Monika.

Monika Kravić zablistala s društvom u izlasku

Možda se neke situacije u njezinu životu nisu dogodile onako kako se Monika nadala, ali kaže, nikome ništa ne zamjera. Medijski napisi kako njezin uskoro bivši suprug, nogometni menadžer Mario Mamić, u svojem životu već ima novu ženu i kako se baš zbog toga rastaju, nisu je uznemirili.  Monika ne želi razgovarati ni o optužnici koja je podignuta protiv njezinog bivšeg supruga, za pranje novca, sumnjive poslove u Dinamu, kuće, stanovi, velike količine gotovine u njihovim rukama.

No, željela je govoriti o tome kako se nedavno ponovno, nakon dugog niza godina, našla u ulozi modela. Odlično se snašla, što i ne čudi jer bi Moniki na vitkoj liniji pozavidjeli i top modeli. Nekoć putena crnka danas je znatno mršavija nego u počecima svoje karijere.

‘Ja bi možda čak htjela kilogram dva više, ali ne uspijeva mi. Mislim da je to manje-više genetika iako mislim da su Josip i Jakov pridonijeli mojoj vitkoj liniji, aktivni oni, aktivna ja. Onda ih pratim u stopu i eto. Ne znam što bi da ih troje imam, nestalo bi me’, nasmijala se.

I tu mogućnost Monika ne odbacuje. Ljubavi nije zatvorila vrata. Trenutačno se ne vidi u vezi, ali zna da će se i to jednog dana promijeniti. ‘Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljat o ljubavi u svakom smislu’, kaže.

 

Autor: M.D.

Foto: Arhiva Story

 

Brakovi koji nisu preživjeli najveće krize

Preporučujemo