MOŽE LI MRŠAVIJE? Angelina Jolie ponovno zaprepastila izgledom

Ovo nije prvi put da se Angelina Jolie našla na udaru medija i javnosti zbog pretjerane mršavosti

Planetarno popularna glumica, Angelina Jolie, prema pisanju stranih medija opet je spala na nevjerojatnih 35 kilograma i sama je kost i koža. Iako se redovito pojavljuje na brojnim društvenim događanjima i svoju pretjerano mršavu figuru pokušava sakriti širokom odjećom, ovoga puta spremni paparazzi fotografirali su u najšokantnijem izdanju do sada.

Angelina Jolie i Margot Robbie ukrale pažnju na crvenom tepihu

Naime, Angelina je ‘ulovljena’ dok je napuštala kazalište u Hollywoodu. Nosila je crnu suknju i sivu vestu na kratke rukave koje su otkrile njezine anoreksične i krhke ruke i noge. Svi su se složili kako je Angelina stvarno pretjerala i da je njezino zdravlje ozbiljno ugroženo.

Ovo nije prvi put da su Angelinini problemima s kilogramima glavna tema medija. Mršava figura glumice već je neko vrijeme predmet rasprava, a zbog toga je, navodno, često ratovala s bivšim suprugom Bradom Pittom.

Navodno je za njezinu pretjeranu mršavost ‘kriva’ rigorozna prehrana koja se sastoji od žlice kokosovog ulja i šake žitarica za doručak, nekoliko badema i gumenih bombona ili proteinski shake za ručak te tanko narezanog odreska i čaše crnog vina za večeru. Naravno, ne treba isključiti ni stres zbog brojnih poslovnih obaveza, razvoda i brige o šestero djece.

Autor: A.G.
Foto: Profimedia

NOVI POČETAK, NOVA FRIZURA Angelina Jolie ošišala dugu kosu!

Preporučujemo