Na velikombožićnomkoncertu, koji se sinoć održao u zagrebačkom HNK, pojavile su se mnoge dame koje su zablistale, a mi smo izdvojili pet najbolje odjevenih.

Jelena Popović Volarić jedna je od njih - u crvenom kombinezonu i crnim štiklama, spisateljica je naprosto plijenila pažnju u masi crnih i jednoličnih haljina. Look je upotpunila malenim crnim clutchem.
Supruga poduzetnika Emila Tedeschija, Maja Tedeschi, odjenula je sjajnu srebrnu vestu i suknju visokog struka A-kroja kojima je dala do znanja kako se može izgledati mladenački i klasično u isto vrijeme.
Iva Balent i Martina Todorić također su se odlučile za crne haljine koje su nadopunile velikim komadima nakita, baš kao i Franka Batelić kojoj crnina izvrsno stoji.
Branka Krstulović oduševila je svilenom haljinom koju je nadopunila prekrasnim biserima i bundom (kasnije ju je skinula) čime je stala uz bok najbolje odjevenih dama te čarobne večeri u zagrebačkom HNK dok su njene čizme na otvoren prst izazivale posebnu pažnju. Fotografije: Robert Gašpert