Jedan od naupečatljivijih trenutaka svakako je bilo iznenađenje koje su kolege priuštili Jasmini Kadiji, dobitnici nagrade za Ženu godine. ‘Jako sam sretna zbog ove nagrade iako ju nisam očekivala jer samo radim ono što me veseli. Ja sam samo vatrogasac koji je usput i arhitekt. Nakon današnjeg dana neće biti promjene u mojem životu u smislu onoga što ja jesam i što ću dalje biti’, otkrila nam je dobitnica nagrade za Ženu godine, Jasmina Kadija. Zbog nje su u Laubu došli njezini kolege vatrogasci, koji su ju tim činom silno obradovali. Posebno dirljiv bio je trenutak kada su se popeli na pozornicu nakon što joj je uručena nagrada te joj čestitali.

Svakako će ostati zapamćeno i da je nagradu za Životno djelo powered by Mastercard® ove godine kući ponijela Zdenka Kovačiček. Naša velika rock, blues, soul i jazz pjevačica ne prestaje nizati uspjehe, a ove godine proživljava novi vrhunac svoje slave. To joj je donijela velika popularnost pjesme 'Frka' u suvremenoj izvedbi skupine Nipple People koja nas je podsjetila na to zašto je Zdenka Kovačiček tako značajna za našu glazbenu povijest, činjenica da je njezinu pjesmu 'Elektra' iz 1978. za reviju kuće Chanel odabrao veliki Karl Lagerfeld, ali i jubilarna obljetnica 60 godina karijere u glazbi koju će obilježiti velikim koncertom u koncertnoj dvorani Lisinski, 29. studenog ove godine.
A vjerovali ili ne, na Elle Style Awards partyju bila je i Pepeljuga, točnije Nevena Randeli Vejzović koja je prošle godine, na istom mjestu,  pobijedila u kategoriji najbolji stil. Nevena je požurila kući jer je ove godine ponajprije majka svojih blizanki Mare i Lee. ‘Na žalost odlazim već u ponoć baš kao prava Pepeljuga jer me kod kuće čekaju klinci. Ovo mi je prvi izlazak među odrasle u posljednje vrijeme. Iako je bilo kratko, jako sam se dobro zabavila, a nadam se da će uskoro biti organizirano još neko događanje na koje ću rado otići’.
Bilo je tu još i mnogo smijeha, plesa, pjevanja i zabave do kasnih noćnih sati, što pokazuju i ove fotografije nasmijanih lica.

Story 4190
Autor: T.O. Fotografije: Arhiva Story.hr