Madonna itekako zna kako biti u središtu pažnje; ako ne svojim ponašanjem, onda svojim izgledom, točnije, odijevanjem.  Sve uči su bile u nju uprte kada se pojavila u čipkastoj opravi koji potpisuje Givenchy.  Prozirna kreacija otkrivala je Madonnine grudi i stražnjicu, a naglasak na futurizmu pjevačica je pokušala dati visokim čizmama koje sežu debelo iznad koljena. Lanci, crni nokti, medaljon na glavi, pletenica u kosi, samo su dio detalja koje je Madonna uspjela staviti jučer na sebe.

Svojim neobičnim odabirom istaknula se i Lady Gaga. Zašto odijenuti haljinu kada mogu doći i bez nje? Pitanje je koje si je sigurno postavila ova osebujna zvijezda, te se odlučila pojaviti samo u korzetu. Sparila ga je s mrežastim čarapama i gležnjačama s neobično visokom platformom. Zagrnula se futurističkom srebrnom jaknicom s naglašenim ramenima.
Solange Knowles odlučila se za neobičnu žutu haljinu boje limuna sašivenu od cifona. Sparila je uz nju visoke čizme - sandale koje su otkrivale njezina stopala.
Foto: Profimedia Autor: M.D.