Najhrabrija modna izdanja na Elle Style Awardsu

Petra Kurtela, Loredana Bahorić, Daniela Trbović, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Ines Perović svojim modnim odabirima za Elle Style Awards 2016. našle su se u središtu pozornosti

I dok su se mnoge zvijezde odlučile za provjerene i sigurne odjevne kombinacije za dolazak na Elle Style Awards 2016. u zagrebačku Laubu, bilo je i onih koji su odlučili napraviti odmak.

Petra Kurtela kontroverznom objavom podijelila mišljenje javnosti

Ines Perović, djevojku Juraja Zigmana, ni prohladni jesenski dani nisu zasmetali da odjene otvorenu bijelu haljinu koja je mnogo otkrivala. A Ines je to upotpunila trendi sivim čizmama iznad koljena.

Juraj Zigman i djevojka Ines Perović
Juraj Zigman i djevojka Ines Perović

Dizajnerica Loredana Bahorić odlučila se za crnu kombinaciju i efektnu crnu majcu. No, u prvi plan su dolazile njezine neobične cipele s trenutačno popularnim ‘coflekima’.

Loredana Bahorić
Loredana Bahorić

Glumica Petra Kurtela za modni događaj sezone odlučila se za ružičastu prozirnu haljinu ispod koje je odjenula bodi u boji kože. Cijelu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama te ružem i torbicom u istoj bordo nijansi.

Petra Kurtela
Petra Kurtela

Poduzetnica Snježana Mehun hrabro je odjenula vruće hlačice i crni sako koji se sa vrpcom veže oko struka, a cijelu kombinaciju razbila je popularnim ružičastim cipelama s Valentino potpisom.

Snježana Mehun
Snježana Mehun

Dizajnerica Anamarija Brkić odjenula je jednostavnu crnu haljinicu na naramenice, što je bio poprilično hrabar odabir s obzirom na prohladne dane. No, cijelu kombinaciju razbila je trendi metalik blještećim čizmama.

Anamarija Brkić
Anamarija Brkić

Voditeljica Daniela Trbović odjenula je jednostavnu crno-bijelu kombinaciju. No, cijelu priču je začinila crvenim zmijskih kaubojkama i minijaturnom torbom u istom izdanju.

Daniela Trbović
Daniela Trbović

Isabella Rakonić, najpopularnija blogerica na Instagramu, odjenula je ultra kratku haljinicu  s motivima labudova, princa i princeze. Haljina na prvi pogled izgleda kao umjetniča slika, a rub haljine ima zlatni obrub. U toj  nijansi Rakonić je odabrala i cipele na visoku petu, poznatije kao rimljanke.

Isabella Rakonić
Isabella Rakonić

Autor: A.L.B.

Foto: Story press

Tako mali, a već partijaner

Preporučujemo