Najhrabrija modna izdanja na Elle Style Awardsu

Petra Kurtela, Loredana Bahorić, Daniela Trbović, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Ines Perović svojim modnim odabirima za Elle Style Awards 2016. našle su se u središtu pozornosti

I dok su se mnoge zvijezde odlučile za provjerene i sigurne odjevne kombinacije za dolazak na Elle Style Awards 2016. u zagrebačku Laubu, bilo je i onih koji su odlučili napraviti odmak.

Mlada mama u izlasku bez bebe

Ines Perović, djevojku Juraja Zigmana, ni prohladni jesenski dani nisu zasmetali da odjene otvorenu bijelu haljinu koja je mnogo otkrivala. A Ines je to upotpunila trendi sivim čizmama iznad koljena.

Juraj Zigman i djevojka Ines Perović
Juraj Zigman i djevojka Ines Perović

Dizajnerica Loredana Bahorić odlučila se za crnu kombinaciju i efektnu crnu majcu. No, u prvi plan su dolazile njezine neobične cipele s trenutačno popularnim ‘coflekima’.

Loredana Bahorić
Loredana Bahorić

Glumica Petra Kurtela za modni događaj sezone odlučila se za ružičastu prozirnu haljinu ispod koje je odjenula bodi u boji kože. Cijelu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama te ružem i torbicom u istoj bordo nijansi.

Petra Kurtela
Petra Kurtela

Poduzetnica Snježana Mehun hrabro je odjenula vruće hlačice i crni sako koji se sa vrpcom veže oko struka, a cijelu kombinaciju razbila je popularnim ružičastim cipelama s Valentino potpisom.

Snježana Mehun
Snježana Mehun

Dizajnerica Anamarija Brkić odjenula je jednostavnu crnu haljinicu na naramenice, što je bio poprilično hrabar odabir s obzirom na prohladne dane. No, cijelu kombinaciju razbila je trendi metalik blještećim čizmama.

Anamarija Brkić
Anamarija Brkić

Voditeljica Daniela Trbović odjenula je jednostavnu crno-bijelu kombinaciju. No, cijelu priču je začinila crvenim zmijskih kaubojkama i minijaturnom torbom u istom izdanju.

Daniela Trbović
Daniela Trbović

Isabella Rakonić, najpopularnija blogerica na Instagramu, odjenula je ultra kratku haljinicu  s motivima labudova, princa i princeze. Haljina na prvi pogled izgleda kao umjetniča slika, a rub haljine ima zlatni obrub. U toj  nijansi Rakonić je odabrala i cipele na visoku petu, poznatije kao rimljanke.

Isabella Rakonić
Isabella Rakonić

Autor: A.L.B.

Foto: Story press

Doznajte što poznate Hrvatice nose na sebi u ovom trenutku

Preporučujemo