Najljepše žene današnjice ne mogu odoljeti ovom tretmanu

Ana Ivanović, Irina Shayk, Naomi Campbell, Paris Hilton…. samo su neke od prekrasnih žena koje se kunu u djelovanje ove maske

Ana Ivanović, Irina Shayk, Naomi Campbell i Paris Hilton, samo su neke od najpoznatijih zvijezda koje se kunu u učinkovitost – maske od 24K zlata.
A definitivno najtraženija maska za brisanje znakova umora s lica i za pomlađivanje kože ona je brenda Mimi Luzon, stručnjakinje koja već 30 godina brine o ljepoti brojnih svjetskih ljepotica.
Postala je pravi hit kada su poznate Victorijine anđelice Elsa Hosk i Sara Sampaio na svojim Instagram profilima podijelile fotografije ovog njima omiljenog tretmana.

24 K Pure Gold Leaf Mask s listićima pravog, 24-karatnog zlata, inspirirana je čak drevnim beauty ritualima Kleopatre koja je koristila ovaj sastojak kako bi koži podarila sjajan i zdrav izgled. Naime, od davnina je poznato kako zlato pomaže obnovi stanica kože, poboljšava elastičnost kože i cirkulaciju krvi, reducira bore i usporava prirodni pad proizvodnje kolagena, te pomaže u borbi s infekcijama i aknama.
Sasvim dovoljno razloga da ga i najljepše žene današnjice obožavaju, zar ne? Ovaj Mimi Luzon zlatni set uključuje četiri kompleta, i to za četiri upotrebe, korektivne maske i listića zlata, koji se na lice apliciraju nakon spomenute maske. A cijena? ‘Sitnica’ od 349 američkih dolara.

Gorgeous champ @anaivanovic during and after 24K Pure Gold Mask treatment @intimissimiofficial @alma_care

A post shared by Mimi Luzon (@mimiluzon) on

N. P.
Fotografije Profimedia i Instagram

Preporučujemo