Trče strani, a sve više i domaći celebovi koji ne propuštaju i tu se pokazivati u odjeći za ovu aktivnost po posljednjoj modi, ali i posljednjim dostignućima kad su sportski trkaći rekviziti u pitanju. Za kvalitetno trčanje tu su najbitnije svakako tenisice, a mi smo se zagledali u jedne koje je na tržište upravo lansirao Reebok. Ne samo zato što odlično izgledaju i što su savršene za kvalitetno (i trendi) trčanje, Reebok Print Smooth su sasvim lijepe i za stylinge koji se mogu isfurati čak i na suknju za šetnju gradom! Ono što će trkače osobito privući je i činjenica da su priliku prvi ih testirati imali zagrebački treneri - njih preko 100. Ocjenjivali su njezine performanse, s posebnim naglaskom na trčanje s obzirom na to da trčanje predstavlja dio rutine većine fitness trenera. Dobile su najviše ocjene kad su u pitanju opći dojam, udobnost, težina, fleksibilnost, prilagodljivost, a devet od deset trenera za nju je dalo najbolje preporuke!

Fani Stipković Riječ je o tenisici za trčanje na pet do deset kilometara, ali je tenisica odlična i kao fashion komad obuće za slobodno vrijeme. Reebok Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, kao i za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna. Nova i glavna obilježja Print Smooth su

  1. Precizna amortizacija – Tehnologija mapiranja točaka pritiska na samoj konstrukciji potplata koristi dvije gustoće pjene koja omogućava udobnost tamo gdje je potrebno.
  1. Fleksibilnost – Odvojeni čvorovi na potplatu pozicionirani su u ključnim zonama kako bi pružili izuzetno visoku fleksibilnost.
  2. Stabilnost – Mrežna kontura na potplatu osigurava stabilnost tijekom pokreta u više pravaca.
Story 2056
Foto: Promo Reebok, Instagram