Najteži dani Monike Kravić Mamić: Odlazak najvećeg životnog oslonca

Svega nekoliko mjeseci nakon kraha braka s Marijem Mamić, za Moniku Kravić uslijedio je još jedan veliki šok. Njezina majka Mira preminula je u 57.godini života

Monika Kravić Mamić ostala je bez najvažnijeg oslonca u svom životu – majke Mire koja je ovoga ponedjeljka preminula prerano, u 57. godini života. Kako piše tportal, njezina se majka dugo borila s teškom bolesti, a njezin je odlazak shrvao cijelu obitelj. Monika nikada nije krila koliko je vezana uz njih; oca Ivana, majku Miru te mlađu sestru Jelenu, a u nedavnom je intervjuu za 24 sata i sama otkrila koliko s godinama sve više nalikuje voljenoj majci.

Monika Kravić zablistala s društvom u izlasku

‘Ponavljam mamine korake, to nikako nisu pogreške. Sve više uviđam da se pretvaram u nju. To mi je rekla i 11 godina mlađa sestra Jelena. Isprva sam se iznenadila kad sam čula njezin komentar: ‘Ista si mama.’ Ima nešto u tome. To se valjda dogodi spontano. Često se uhvatim kako izgovaram rečenice koje je moja mama izgovarala meni sve donedavno’, rekla je bivša voditeljica kojoj su nesumnjivo u najtežim životnim trenucima najveća utjeha dvojica sinova, Josip i Jakov.

 

Autor: Ž.S.

Foto: Story arhiva

 

Brakovi koji nisu preživjeli najveće krize

Preporučujemo