Obožavatelji glumice Jennifer Aniston sada imaju mnogo razloga za likovanje, posebice ako im je Brad Pitt pao u očima kada je zvijezdu serije 'Prijatelji' prevario s kolegicom Angelinom Jolie. Čim je započelo snimanje filma 'Gospodin i gospođa Smith', mediji su počeli nagađati da je Bradov i Angelinin odnos mnogo više od profesionalnog. Pisalo se kako su se Brad Pitt i Angelina Jolie zbližili više nego što bi trebali jer je glumac tada bio u navodno nesretnom braku s Jennifer Aniston. Ispostavilo se da su bili u pravu - Brad i Jennifer razveli su se 2005. godine, a glumac se u javnosti ubrzo počeo pojavljivati s Angelinom priznavši kako su se njih dvoje zaljubili tijekom snimanja zajedničkog filma. Međutim, njihov brak nije izdržao razne razmirice, pa je prije nešto više od 14 mjeseci Angelina Jolie pokrenula papire za razvod braka. U međuvremenu, par se još uvijek nije uspio usuglasiti oko skrbništva nad djecom. Slavnom glumcu jako teško pada odvojenost od djece i zbog toga je pod velikim stresom, do te mjere da mu je ugroženo čak i zdravlje. Naime, glumac ne spava noćima, a izgubio je i više od 15 kilograma.

  Prema pisanju stranih medija Brad je potražio pomoć stručnjaka koji mu je pomogao da se ponovno poveže sa sobom i svojim emocijama. To mu je navodno pomoglo da donese neke važne zaključke o vlastitom životu. 'Shvatio je da je to što je ostavio Jen zbog Angeline jedna od najvećih pogrešaka u njegovu životu', rekao je za strane medije izvor blizak glumcu. 'Iako nije zaljubljen u Jen, shvatio je koliko ju voli. 'Brad neprestano govori prijateljima kako sada sve vidi mnogo jasnije', dodao je.
Naravno, ova je spoznaja stigla prekasno - Jennifer je već dvije godine u sretnom braku s kolegom Justinom Therouxom. Iako nikada ne bi učinio ništa što bi poljuljalo Jenniferin i Justinov brak, Brad je priznao kako ne bi propustio priliku da ponovno bude s Jen. 'Brad još uvijek Jennifer smatra ljubavi svog života', zaključio je izvor blizak glumcu. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia