Naš nogometaš Marcelo Brozović, prošle je godine oko Badnjaka, u tajnosti oženio svoju djevojku, Silviju Lihtar. Baš kao što je vjenčanje bilo u tajnosti, tako je prošlo i rođenje njihovog prvog djeteta - kćerkice Aurore. Kako par ne preferira javno otkrivanje stvari iz privatnog života, tako su dosad skrivali svoju miljenicu. Ipak, 24-godišnji otac nije mogao odoljeti da se javnosti ne pohvali svojom princezom pa je na Instagramu objavio dirljivu fotografiju svoje tročlane obitelji.

Nogometaš Intera i njegova odabranica Silvija svoju su vezu odlučili okruniti brakom nakon četiri godine veze u matičnom uredu u Velikoj Gorici. Nihova svadba bila je skromna pa su svoju ljubav proslavili u društvu dvadesetak uzvanika, dok je sam obred trajao svega 12 minuta. Silvija je već tada bila trudna, a svoj trbuh nije uspjela prikriti elegantnom vjenčanicom obogaćenom pozlaćenim detaljima.
Par s kćerkicom živi u Milanu gdje Marcelo igra za klub Inter. Nogometaš je i na terenu proslavio prinovu u obitelji zabivši gol za Inter, a potom je stavio prst u usta kako bi aludirao na bebu i zanjihao rukama kao da ju drži. Sve to učinio je uz pomoć suigrača Ivana Perišića.
Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr