Nakon mame i bake, na red je napokon došao i ponosni tata

Ljudi kažu, strpljen-spašen, a čini se kako je tata Charles itekako strpljiv

Balie Dee ime je male slatkice, prve kćeri Elle Dvornik i Charlesa Pearce, rođena je 12.11. nakon, kako je Ella napisala, 51 dramatičnog sata. Balie je na svijet stigla tri tjedna ranije, ali potpuno je zdrava i baš kao i mama, koja se brzo oporavlja, osjeća se dobro.

Ella nakon pet dana konačno došla s malenom Balie Dee doma!

Prvu fotografiju kćerkice objavila je mlada mama Ella jučer, u ranim jutarnjim satima, nešto kasnije, na društvenim se mrežama oglasila i presretna baka Danijela Dvornik uz fotografiju s unučicom, a onda je na red došao i ponosni tata Charles. Uz čestitke, bilo je i duhovitih komentara. Neki su zaključili kako tata i beba imaju istu frizuru, ali primijetili su i veliku sličnost.

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Ella je prije porođaja na društvenim mrežama napisala, ‘Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine kasnije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu’. Mala Balie Dee je stigla, a pred sretnim roditeljima dani su puni veselja, ali i iskušenja. Srećom, tu je baka-servis Danijela.

Autor: D.P.

Foto: Instagram

Konačno realno priznanje: ovako izgleda žena nakon porođaja

Preporučujemo