NAPOKON Beyonce prvi put pokazala blizance

Beyonce je opet u središtu pažnje. Ovaj put na Instagramu je objavila sliku tek rođenih blizanaca Sir Cartera i Rumi koji su danas su napunili mjesec dana

Svijet je s velikim nestrpljenjem iščekivao vijesti o rođenju djece slavne Beyonce i Jay Z-ija, a kada se to dogodilo prije točno mjesec dana svi su samo čekali kada će izaći prve fotografije djece. To se sada i dogodilo.

KAKVI ŠEĆERI: Pogledajte kako izgledaju 5-mjesečni blizanci mame Beyonce

Ovaj je put na Instagramu Beyonce objavila fotografiju tek rođenih blizanaca uz opis: ‘Sir Carter i Rumi danas su napunili mjesec dana’. Planetarno popularna pjevačica pozirala je u raskošnoj cvjetnoj haljini s plavim veom koji je padao do poda. Okružena cvijećem i s djecom u rukama izgleda poput prave boginje!

Pjevačica i njen suprug Jay Z djeci su dali vrlo neobična imena – Rumi i Sir Carter. Američki portal TMZ navodi da su imena blizanaca zaštitili kao vlasništvo. I dok je Sir vrlo neobično ime i koristi se za tituliranje nekoga, Rumi je tradicionalno japansko ime za curicu.

Diva Beyoncé svoje je blizance donijela na svijet u losanđeleskoj klinici. Prema pisanju stranih medija blizanci su zadržani u bolnici zbog manjih problema. ‘Blizanci su rođeni u ponedjeljak u Los Angelesu. Dogodio se manji problem pa ih liječnici nisu htjeli pustiti’, rekao je tada izvor.

Podsjećamo, Beyonce je sve ostavila bez teksta otkrićem da je drugi put trudna te da ovaj put nosi blizance. Tada je u objavi napisala:  ‘Htjeli bismo podijeliti svoju ljubav i sreću. Dvostruko smo blagoslovljeni, ovaj put smo nevjerojatno zahvalni što će naša obitelj porasti za dva člana i zahvaljujemo na svim dobrim željama’.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

Autor: A.G.
Foto: Arhiva Story, Društvene mreže

Upečatljivi stajling trostruke mame Beyonce

Preporučujemo