Članica najpoznatije obitelji na svijetu otkrila je spol bebe koja samo što nije došla u obitelj. Kim i Kanye uskoro će dobiti djevojčicu, a popularna Kardashianka ovu je vijest podijelila s obožavateljima za vrijeme gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres. Par već ima jednu djevojčicu, kći North, koja trenutno ima četiri godine. Malena diva svojoj je majci već dala ideju da igračke za buduću sekicu povjeri njoj na čuvanje dok se ne rodi.

Kako Kim ne nosi svoju buduću kćer, već je taj zadatak dala surogat majci, 37-godišnjakinja razmišljala je kako bi mogla platiti nekome da odjene kostim rode i tako im donese prinovu na kućna vrata. Ipak, popularna Ellen nije se složila s Kim kako je ovo dobra ideja jer bi njezinu kći North u školi zbog toga mogli zafrkavati i zadirkivati je da u njezinoj obitelji djecu donose velike ptice.
Kim i Kanye treće dijete odlučili su na svijet donijeti uz pomoć surogat majke zato što bi treća trudnoća za reality zvijezdu bila previše riskantna. Kim je oduvijek željela veliku obitelj, a novi član Kardashian – West klana, stiže i prije no što se mislilo. Izvor blizak obitelji za strane medije nedavno je otkrio kako bi se beba trebala roditelji oko Božića. Ruku na srce, ni jedan par ne može poželjeti ljepši poklon za Božić. Autor: A.S. Foto: Getty