Robert Pattinston, britanski glumac kojeg je u zvjezdanu orbitu, iz potpune anonimnosti vinula uloga u filmskom serijalu Sumrak, napokon je sretan u ljubavi, pišu strani mediji. Svijet je oplakivao zajedno s njim njegovu propalu vezu s Kristen Stewart, koja mu je bila i partnerica u spomenutom serijalu. Iako mu se 27-godišnja brineta željela vratiti nakon prekida uzrokovanog njezinom nevjerom, Pattinson je odbio pomirenje te neko vrijeme proveo sam. No, napoznatiji vampir kojeg je filmski svijet zapamtio, sada je opet sretan i zaljubljen, zahvaljujući vezi s Taliah Deberet Barnett, koja djeluje pod umjetničkim imenom FKA twigs, što u prijevodu znači grančica. Pattinsonovi obožavatelji nisu ni ovaj put zadovoljni izborom zgodnog glumca, smatrajući da je FKA twings u vezi s njim samo kako bi se bolje probila u glazbenim vodama te upoznala preko njega što više utjecajnih ljudi u svijetu glazbenog bussinessa.

Par se upoznao u svome rodnom gradu Londonu prije dvije godine, i od tada mediji spekuliraju da su zajedno, iako ni jedno od njih dvoje ne žele govoriti o detaljima svoje veze, pa ni o tome koliko su zajedno i kada su se zaručili. No, Pattinson nikada nije ni demantirao da su zaručeni, te ju je u nekim prilikama javno znao nazvati zaručnicom.
Par zbog posla živi u Americi u Los Angelesu, no svaki slobodan trenutak provodi u Velikoj Britaniji, gdje im žive obitelji. No, kako su trenutno oboje zauzeti svojim poslovima, morali su vrlo važan datum, Robertov 31-rođendan provesti u Americi. Slavlje je, u krugu nekoliko bliskih prijatelja upriličeno u restoranu kalifornijskog gradića Culver City kako bi izbjegli publicitet. No, to im nije u potpunosti uspjelo te je par uhvaćen na izlasku iz restorana.
Autor: I.Ć. Foto: Profimedia