Ljeto je stiglo, a s njim i popularni partyji oko bazena. Zvjezdano društvo tako se okupilo na ELFS Pop Up Pool Partyju u hotelu Brown Beach House Croatia na Čiovu, kojega je organizirao modni dvojac Elfs. Domaće ljepotice odjenule su trendi kupaće kostime ovih popularnih dizajnera i pokazale svoje zavidne vitke figure. Pjevačice Lana Jurčević i Andrea Šušnjara, voditeljica Ecija Ivušić te beauty blogerica Jelena Perić samo su neke od poznatih uzvanica koje su nazočile ovom ljetnom partyju. Atraktivne Hrvatice cijeli se dan odlično provode na Čiovu, a nisu propustile taj trenutak ovjekovječiti i brojnim fotografijama i videima kojima su se pohvalile na društvenim mrežama. Lijepa Lana objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred bazena u ružičastom bikiniju, a u opisu fotografije najavila je početak još jednog ludog ljeta. Pjevačica je za svoj izgled dobila je brojne pozitivne komentare i pohvale.

Ni pjevačica Andrea Šušnjara nije propustila priliku da s obožavateljima podijeli djelić ovog odličnog partyja. Andrea se fotografirala na popularnom ružičastom luftiću u društvu mladog plesača Alena Sesartića.

Atraktivna hrvatska voditeljica Ecija Ivušić još je sinoć najavila odličan party popularnim boomerangom na kojem se zabavlja u društvu pjevačice Lane Jurčević i beauty blogerice Jelene Perić, a koliko se dobro danas provodi dokazuju brojne objave koje je podijelila sa svojim pratiteljima na svojem Instagram profilu.

Autor: I.P. Foto: Instagram