Umjesto na plaži Dramski ansambl HNK, odnosno glumci Livio Badurina, Jadranka Đokić, Iva Mihalić, Dušan Gojić, Ivan Jončić i Ana Begić Tahiri, uživali su prošli tjedan u Italiji. No susjednu zemlju nisu posjetili radi turizma, već iz poslovnih razloga.

Glumci predstave "Mi smo kraljevi, a ne ljudi" - Bili smo s predstavom "Mi smo kraljevi, a ne ljudi" (HNK) u režiji Matije Ferlina na Mittelfestu u Cividaleu u Italiji.... Predstava je prošla super i bili smo sretni da igramo u teatru, a ne na vanjskoj pozornici jer su bila 42 stupnja Celzijeva – rekla nam je Ana koja u spomenutoj predstavi umjetnika školovanog u Amsterdamu koji je postavljao projekte diljem Europe, od Beča i Berlina do New Yorka i Toronta igra optimističnu, energičnu curicu, koja će razviti pragmatičan smisao za vjeru u Boga, u čemu ujedno leži zamka.
Glumice Jadranka Đokić, Iva Mihalić i Ana Begić Tahiri Predstava koja je premijerno prikazana u svibnju govori o djeci izvan svijeta odraslih – njihovom međusobnom ophođenju i razgovorima koji su sklopljeni od stvarnih dječjih iskaza, prikupljenih odasvud, od radijskih emisija Mladena Kušeca do Facebooka. Napisala: N.K. Foto: Storypress