Holivudska nevolja Scott Disick ne staje s javnim ispadima. Nakon što je našao novu djevojku, Sofiju Richie, ne prestaje se uplitati u život bivše supruge Kourtney Kardashian. Kako je poznata Kardashianka također nastavila dalje s ljubavnim životom, njezinom bivšem odabraniku nije se svidjela ta vijest pa ju je javno napao dok je odlazila na spoj.

'Sinoć sam išla na večeru s jednim muškarcem gdje su nas fotografirali pa sam osjećala potrebu da to iz poštovanja obznanim Scottu, iako on takvo što nikada nije učinio za mene', objasnila je Kourtney pred kamerama nakon što je nazvala bivšeg supruga dodavši kako fotografije ionako nisu nikada izašle u javnost pa je njezin čin bio uzaludan.
Dok je najstarija sestra Kardashian trenirala u društvu sestre Khloe, razgovarala je na mobitel sa Scottom, a on je bio poprilično bijesan na cijelu situaciju. 'Derao se iz petnih žila i psovao vrlo ružno', ispričala je Khloe koja je jasno mogla čuti što Scott govori jer je njegov ispad bio poprilično glasan. Njezina sestra dodala je kako mu je rekla da je sve to samo upozorenje da je krenula dalje na ljubavnom planu, ali da zbog ove reakcije više neće primjenjivati tu praksu i javljati mu da ide na idući spoj na što je Scott bezobrazno odgovorio - 'Zar će biti sljedeći put?'.
Ovaj 34-godišnjak s Kourtney ima troje djece, a trenutno ljubi 19-godišnju kćerku Lionela Richieja. Kako je poznat po razuzdanom ponašanju, otac Scottove bolje polovice nije sretan zbog ove vijesti, a na Scottu je zadatak da izbriše sumnje koje Lionel gaji prema toj vezi upravo zbog njegova ponašanja i temperamenta. Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr