Zvijezda koju pamtimo po haljini od mesa iznenadila je obožavatelje novim detaljem iz privatnog života. Lady Gaga odlučila je javnosti pokazati svog novog dečka, a riječ je o Christianu Carinu. Agent zvijezda poput Justina Biebera i Miley Cyrus zapeo je za oko mnogima otkad ga je pjevačica otkrila javnosti kao svoju bolju polovicu. Holivudska diva na Instagramu je objavila prvu fotografiju s boljom polovicom.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

'Nakon izležavanja po kauču i tugovanja, uz pomoć svojih #grigiodjevojaka i nekog vrlo posebnog, uspjela sam se osjećati bolje i odjenuti rozu šljokičastu haljinu koju sam dobila na poklon od kuće Oscara de la Rente. Sonja bi htjela da proslavimo njezin rođendan pa smo to i učinili odjeveni u ružičasto dijeleći ružičaste čokoladice povodom #osvještavanjaorakudojke', napisala je slavna pjevačica ispod fotografije sebe i svoje nove ljubavi.
NE SKRIVA GA Tko pjevačici pruža podršku u teškim danima?
Story 
Lady Gaga i Christian su prvu put viđeni zajedno još u siječnju, a kasnije su se skupa pojavili na rođendanu Eltona Johna, kao i na dan njezinog 31. rođendana. Holivudski agent bio je podrška pjevačici prilikom njezina nastupa na Super Bowlu u veljači. Iako ih se viđalo zajedno, par je svoju vezu držao podalje od očiju javnosti.
NE SKRIVA GA Tko pjevačici pruža podršku u teškim danima?
Story 
Slavna 31-godišnjakinja nedavno je izjavila kako se zbog anksioznosti, depresije i ostalih emocionalnih te psihičkih problema povlači s glazbene scene, a o povratku u skorije vrijeme još ne razmišlja  - '‘Uvijek sam bila potpuno iskrena o svojoj psihičkoj i mentalnoj patnji. Godinama sam istraživala kako bi o njima saznala sve. Komplicirano je i teško objasniti i svi još pokušavamo do kraja razumjeti. Kad malo ojačam i počnem se osjećati spremno, ispričat ću vam dublju priču o sebi i plan kako da se s ovim bolje nosim, kako da budem prisutnija i pomognem drugima koji pate na isti način kao i ja.' Autor: A.S. Foto: Instagram, Profimedia