NE ZNA SE KOJA JE KOJA Suri je ista mama Katie u njezinim godinama

Iako se u prvi mah čini da je Suri Cruise, kad sudimo prema izgledu, pravi 'mix' mame Katie Holmes i oca Toma Cruisea, sada svaka pomisao na to pada u vodu

Glumica i redateljica Katie Holmes na društvenim je mrežama objavila fotografiju iz svog djetinjstva koja govori da su mama i kćer u istoj dječjoj dobi bile ama baš iste! Iako je ono što je Katie ovom fotografijom starom barem trideset godina htjela pokazati, je ljubav koja je sa svakim danom rasla između nje i njezina brata, u komentarima su se mnogi Kateini pratitelji ‘okomili’ na sličnost između nje i njezine kćeri Suri.

Mala modna ikona je narasla i danas se odijeva poput vršnjakinja

Jedna od najpoznatijih klinki iz celebrity svijeta, Suri Cruise, danas ima deset godina, a od njezina rođenja do sada mediji ne propuštaju niti jedan korak njezina odrastanja. Modni svijet također je pomno prati, a haljinice koje ona odjene munjevito nestaju iz dućana, toliko je se rado kopira.

Katie, koja danas ima 38 godina, u braku s Tomom Cruiseom u kojem su dobili Suri, bila je od 2006. do 2012. godine, a razvod je bio gromoglasan osobito zbog njegovih pogleda na svijet zbog zaluđenosti scijentologijom.

Katie Holme i Suri Cruise
Katie Holmes i Tom Cruise dok su još bili zajedno

Foto: Profimedia

HOĆE LI MU DOZVOLITI? Slavni glumac želi vidjeti kći nakon četiri godine

Preporučujemo