Nećete vjerovati čega se odrekla jer ju je dovelo na rub depresije

Glumica Blake Lively više ne 'googla' ništa o sebi, a na detoksikaciju od interneta odlučila se između ostalog i zbog toga kako bi zaštitila svoje kćeri od nerealnog prikazivanja stvarnosti

Glumica Blake Lively odlučila je prestati “googlati” što mediji pišu o njoj jer ju je to, priznala je, dovelo na rub depresije. Kad upišete njezino ime u tražilicu, dobit ćete preko 22 milijuna rezultata, a tu ima svega: od objava koji se tiču privatnog života do toga zašto su joj neki poslovi, poput njezine vlastite web stranice Preserve, propali.
Učinila je to i zato što svoje dvije kćeri – 2-godišnju James i 8-mjesečnu Ines – želi zaštititi od nerealnih standarda ljepote koji se kroz medije nerijetko “serviraju”.
“Ono što djevojčice vide nije stvarna slika, te osobe ne izgledaju tako kad se ujutro probude. Za mene je važno da moje kćeri znaju što je stvaran život i sada je na meni kao roditelju odgovornost da ih odgojim na ispravan način. A to, između ostalog, znači voditi računa o tome što gledaju i čitaju. Kad odrastu, same će birati sadržaj koji će konzumirati”, kazala ova glumica koju u tome podržava i suprug Ryan Reynolds.

Slavna glumica odrekla se svog zaštitnog znaka

Ryan Reynolds i Blake Lively s kćerima

Autor: D. P.
Fotografije: Guliver/Shutterstock

Novi celebrity trend: što više outfita u što kraćem vremenu

Preporučujemo