Nećete vjerovati gdje se odselio prvi pobjednik BB-a Saša Tkalčević i kako sada izgleda

Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera Saša Tkalčević s obitelji se prije pola godine preselio u Švedsku, gdje radi kao tatto majstor te je u procesu otvorenja svog salona

Sašu Tkalčevića, svi pamtimo kao pobjednika prvog hrvatskog Big Brothera, a od tada je prošlo čak 13 godina. Život mu se tijekom ovog vremena poprilično promijenio. Tako se nakon 19 godina braka razveo od supruge Nataše.

BROJNA IZNENAĐENJA Vraća se Big Brother

Saša danas s novom suprugom Mirelom i obitelji živi u Švedskoj, gdje radi kao tatto majstor. U Stockholm je odselio prije pola godine.

‘Tattoo umjetnost je moja velika ljubav te trenutno otvaram salona. Iz Hrvatske nisam otišao radi novaca nego radi školovanja svoje djece, da im pokušam otvoriti vrata svijeta te da nakon škole imaju siguran posao i sve ostalo što ide uz to’, za 100 posto je izjavio Saša, dodavši da su svi jako sretni i opušteni te uživaju u životu u novom gradu i prirodi.

A Saša danas izgleda i malo drugačije, pustio je bradu, a neki pratitelji njegova Facebook profila prozvali su ga Gandalf.

Foto: Facebook

Od anonimnosti do slave: što kažu i gdje su neke bivše zvijezde?!

Preporučujemo