Činjenica je da se samo privilegirani mogu pohvaliti karijerom u trajanju od 50 godina, s obzirom da je na estradnoj sceni rok trajanja uglavnom kratak. Iako o tome do sada nije govorila, Neda je ovog puta otvoreno rekla zašto smatra da je uspjela i u čemu je tajna: 'U vrijeme kada sam ja počinjala, starije kolege su se poštivale i još od tada se držim toga da kolege treba poštivati. U mom slučaju nije bitno je li netko od mene stariji ili mlađi. Dovoljno je to što je kolega i samim tim zaslužuje moje poštovanje, jer jedemo isti hruh. Uvijek podržavam mlađe kolege, posebno one koji pokažu poštivanje', izjavila je Neda za srpske medije.

Popularna pjevačica rekla je kako se nedavno iznenadila na jednom nastupu: 'Današnji mladi glazbenici misle da sve znaju. Nitko ništa ne pita, niti traži savjet. No kada sam ja počinjala nije bilo tako. Ja sam  svoje starije kolege gledala sa divljenjem i poštovanjem, a svaki savjet sam upijala kao spužva. Zato sam se ugodno iznenadila, ali baš iznenadila na jednom nastupu, na kojem sam upoznala mlade momke iz benda Pirati. Toliko su puni poštivanja i toliko su pažljivo slušali savjete koje sam im dala, da sam bila iznenađena. Rekla sam im, da ako tako nastave, sigurno će biti jedan od najpopularnijih bendova iz Hrvatske, poput Magazina ili Novih Fosila', dodala je Neda.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Nedavno je Neda s obožavateljima na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju kojom je mnoge iznenadila svojim izgledom. Šezdesetsedmogodišnja Neda na fotografiji izgleda izrazito mlado, a je li za to zaslužna dobra šminka, filter ili pak kakav estetski zahvat za sada nije poznato. Za svoj je izgled najseksi baka Balkana i ovaj put dobila pregršt komplimenata. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i arhiva Story.hr