Svima je već poznato da su se Justin Bieber i Selena Gomez pomirili, a da je njihova ljubav cvijeta dokazuju i fotografije s Justinove hokejaške utakmice. Naime, popularna pjevačica svog je dečka došla podržati u društvu svoga psa, a miljenik djevojaka nije mogao odoljeti da ju ne počasti poljupcem u znak zahvale na podršci koju mu pruža. Ovaj romantični trenutak nije promaknuo fotografima koji su spremno čekali ovakav trenutak i uspješno ga zabilježili svojim fotoapartom.

Unatoč dugogodišnjoj turbolentnoj vezi, slavni glazbenici odlučili su svojoj ljubavi dati drugu šansu i to nakon što je Selena Gomez prekinula jednogodišnju vezu s glazbenikom The Weekend. Strani mediji raspisali su se o razlogu prekida Selene i The Weekenda, a zaključili su kako je pomirenje s prvom velikom ljubavi, Justinom Bieberom, bio pravi razlog. Naime, par je u zadnjih tjedan dana više puta viđen skupa uključujući i Justinov posjet Seleninoj hotelskoj sobi u kasnim večernjim satima i to dok su Selena i The Weekend još uvijek bili skupa.
Selena je s Justinom bila u šestogodišnjoj vezi koju su obilježili brojni skandali, čak i prevare. Svojevremeno se pisalo i o zarukama, ali onda je jedna obožavateljica počela tvrditi kako je s Justinom ostala u drugom stanju. To je, navodno, bio glavni razlog za konačni prekid. Nakon toga uslijedilo je razdoblje međusobnih optužbi i prozivanja. Ipak, izgleda kako je u njihovom slučaju prava ljubav ona prva. Iako su njihovi su obožavatelji oduševljeni pomirenjem, Selenina obitelj javno izjavljuje kako za njih Justin nikada neće biti ‘pravi’ i kako u ovom slučaju neće podržati Selenu i njezinu obnovljenu vezu s Justinom. Fotografije na kojima Justin ljubi svoju bolju polovicu možete pogledati ovdje.
Autor: A.S. Foto: Profimedia