Nekonvencionalne i moderne vjenčanice za probrani ukus svake mladenke

Vođena uravo idejom da je želja svake žene individualna i da svaka žena za svoj najvažniji dan točno zna što želi, dizajnerica Diana Viljevac osmislila je svoju prvu bridal liniju vjenčanica

Odabir vjenčanice zasigurno spada u jednu od najvažnijih odluka svake žene. Upravo za taj poseban dan žene iznimnu pažnju posvećuju svakom detalju, haljina mora biti savršena i ispuniti svaku želju buduće mlade, jer mjesta kompromisu tu nema.

Kakve vam haljine za doček Nove predlaže domaća dizajnerica?

Vođena upravo idejom da je želja svake žene individualna i da svaka žena za svoj najvažniji dan točno zna što želi, dizajnerica Diana Viljevac osmislila je svoju prvu bridal liniju vjenčanica.

Njezine nekonvencionalne i moderne vjenčanice nastale su kao potreba za nečim novim, kao odgovor na zahtjeve svake buduće mlade koja više ne želi biti ukalupljena u predodređene vizije vjenčanice. Ovo nisu klasične vjenčanice, ovo su vjenčanice za svaku ženu koja zna što hoće.

Iako na većini haljina prevladava bijela boja, kolorit je raznovrstan, od sive, roze do pudraste nijanse. Kolekcija se sastoji od deset modela koji nemaju jedinstvenu poveznicu baš zato kako bih svaka žena mogla pronaći upravo ono što želi.

 

 

 

 

N. P.

Fotografije Promo

Vodimo vas u outlet vjenčanica koji će oduševiti mnoge buduće mladenke

Preporučujemo