− S obzirom da sam i sama ljubiteljica i posjetiteljica ljetnih festivala, ekipa koja radi Terraneo pozvala me da osmislim proizvode koje bi svi gosti, turisti, ali i domaći mogli kući ponijeti kao uspomenu na jedan od naših najuspješnijih festivala. I tako su nastale majice, ne posve obične, pomalo dizajnerske, a opet jednostavne. Mogu se kupiti u Shoebedo dućanima. Narukvice sam osmislila u suradnji sa Samirom Šećerkadićem koji već ima razvijen vlastiti brend S7. Jako mi je drago što i prije festivala vidim da su se majice uvukle u streetstyle, a muške i ženske narukvice u bojama postale hit – kazala nam je Nevena koja trenutno uživa u Pirovcu te se priprema za najpopularniji ljetni festival Terraneo koji će se od 7. do 9. kolovoza održati u Šibeniku.

Nevena, koja se redovito nalazi pri samom vrhu lista najbolje odjevenih Hrvatica, u svoj je kofer već spremila nekoliko Terraneo majici koje će kombinirati uz svoje omiljene odjevne komade.
- Nije baš da padam u nesvijest od sreće kad se vidim na nekom takvom popisu, bio on za najduže noge ili najbolje odjevene Hrvatice. Mnogi bi se vjerojatno iznenadili kad bi shvatili koliko ja malo vremena provodim u šopingu ili pred ogledalom. Odnosno lažem, postoje oni dani u mjesecu kad sam luda za šopingom, ali ostatak mjeseca posve sam normalna žena iskrena je Nevena.
Napisala: Dora Juras Fotografije: Mario Strmotić