NEVENA RENDELI: ‘Trbuščić raste, cicke isto, a ni guza ne zaostaje’

Nakon što je s prvim danom veljače Story ekskluzivno objavio da poznata HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović čeka svoje prvo dijete sa suprugom Makom Vejzovićem, par iz dana u dan pokazuje koliko su neizmjerno sretni

Svoju sreću voditeljica Nevena Rendeli često podijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a ovaj put fotografirala se u teretani, u pripijenoj cvjetnoj košuljici i svim pokazala kako lijepo raste njezin trudnički trbuščić. Nevena više ne krije niti da nosi blizance, a koliko je veseli iz dana u dan osjećati svoje bebice kako rastu, govori i poletan i šaljiv ton njezinih riječi koje je napisala pokraj ovog selfieja koji je objavila na svom Instagramu.

Najbolji trenuci dodjele nagrada ELLE STYLE AWARDS 2017.

‘Prolazi zima, a meni trbuščić raste, cicke isto (fala bogu), a ni guza ne zaostaje. Što ima novoga kod vas?’, napisala je Nevena.

Bebice će paru na svijet stići negdje oko prve godišnjice braka koju će slaviti u lipnju. Nevena i Mak, koji se zna već više od 25 godina, povezali su se na snimanju Neveninog prvog dokumentarca ‘Ironwoman’. Nevena je scenaristica i urednica dokumentarca, dok je Mak radio kao direktor fotografije filma.

Foto: društvene mreže

Višak kilograma muči mnoge mame, ali ne i Jelenu Đoković

Preporučujemo