Nezaboravan doček Nove 2017. u hotelu Royal u Opatiji

Čarobna, magična ili najluđa kako je mnogi zovu - novogodišnja noć zaista je posebna!

Trenutak kada sebi i svojim najdražima želimo bolju i uspješniju, sretniju i veseliju novu godinu. I zato Vas pozivamo da taj trenutak provedete u Opatiji i novogodišnje želje poželite u elegantnom ambijentu naljepše opatijske dvorane. Uz predivan pogled i ponoćni vatromet u hotelu Royal za zabavu je zadužen fantastični band ‘Teddy Lion Selection’ koji će Vas zasigurno dići sa stolica te smo uvjereni da ćete veći dio večeri provesti na plesnom podiju! Novogodišnji menu sastavljen je od najfinijih specijaliteta, a izvrsnu atmosferu svojim show programom zagrijati će i najpoznatiji hrvatski komičar Luka Bulić! Očekuje vas nezaboravan provod kojega ćete se još dugo sjećati!

luka-bulic_92449589

Novogodišnji paket uključuje: minimalno 2 noćenja na bazi noćenja s doručkom, piće dobrodošlice – koktel na bazi pjenušca, atraktivnu panoramsku vožnju brodom uz prigodnu zdravicu i razna iznenađenja, svečanu večeru na Silvestrovo, čašu pjenušca za zdravicu, prigodan poklon iznenađenja u sobi, bogat i raznolik zabavni program s bogatom tombolom, korištenje bazena u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta. Cijena po osobi je 144,50 EUR dnevno u dvokrevetnoj sobi.

lavie-0025 lavie-0023

Svi gosti koji svoj novogodišnji paket za treće noćenje rezerviraju od 29.12.2016. dobivaju poseban popust, a očekuje ih i posebno novogodišnje iznenađenje – na poklon dobivaju ulaznice za svečani novogodišnji koncert Klape Cambi u predivnoj dvorani hotela Royal.

Rezervacije se mogu izvršiti online na linku OVDJE., ili putem rezervacijskog centra na broj 051/278-007.

Preporučujemo