Trenutak kada sebi i svojim najdražima želimo bolju i uspješniju, sretniju i veseliju novu godinu. I zato Vas pozivamo da taj trenutak provedete u Opatiji i novogodišnje želje poželite u elegantnom ambijentu naljepše opatijske dvorane. Uz predivan pogled i ponoćni vatromet u hotelu Royal za zabavu je zadužen fantastični band 'Teddy Lion Selection' koji će Vas zasigurno dići sa stolica te smo uvjereni da ćete veći dio večeri provesti na plesnom podiju! Novogodišnji menu sastavljen je od najfinijih specijaliteta, a izvrsnu atmosferu svojim show programom zagrijati će i najpoznatiji hrvatski komičar Luka Bulić! Očekuje vas nezaboravan provod kojega ćete se još dugo sjećati!

Novogodišnji paket uključuje: minimalno 2 noćenja na bazi noćenja s doručkom, piće dobrodošlice - koktel na bazi pjenušca, atraktivnu panoramsku vožnju brodom uz prigodnu zdravicu i razna iznenađenja, svečanu večeru na Silvestrovo, čašu pjenušca za zdravicu, prigodan poklon iznenađenja u sobi, bogat i raznolik zabavni program s bogatom tombolom, korištenje bazena u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta. Cijena po osobi je 144,50 EUR dnevno u dvokrevetnoj sobi.
Svi gosti koji svoj novogodišnji paket za treće noćenje rezerviraju od 29.12.2016. dobivaju poseban popust, a očekuje ih i posebno novogodišnje iznenađenje – na poklon dobivaju ulaznice za svečani novogodišnji koncert Klape Cambi u predivnoj dvorani hotela Royal. Rezervacije se mogu izvršiti online na linku OVDJE., ili putem rezervacijskog centra na broj 051/278-007.