Ni Ljupka nije odoljela ekstra skupim natikačama

Jedna od naših najpoznatijih trendseterica, Ljupka Mikić Gojić, poznata je po svojem istančanom smislu za modu i lepršavoj modnoj igri u kojima svjetske trendove nosi na samo sebi specifičan način

Iako trenutno nije u Hrvatskoj, nego u dalekom Japanu, zahvaljujući društvenim mrežama znamo što Ljupka radi i kako se obukla. Tako znamo da je Ljupka vikend provela u društvu supruga s kojim je zajedničku fotografiju objavila na svojem Instagram profilu.

Ljupka Mikić Gojić u prvom izlasku s prijateljicama nakon rođenja treće kćeri

Za druženje sa suprugom Ljupka se itekako ‘zbigecala’. Na maslinasto zelenu vunenu haljinu ogrnula je elegantni tamno plavi kaputić. Valovita kosa padala je niz Ljupkino lice, a oči je sakrila velikim crnim naočalama. No, ono što najviše na njezinom stylingu upada u oči, su ekstra skupe, ekstravagantne natikače.

Radi se o modelu branda Gucci, koji se na njihovoj se službenoj stranici prodaju po cijeni od 795 eura. Roze natikače zatvorenih prstiju i otvorene pete podstavljene su krznom, pa su prikladnije i za nešto hladnije dane.

Istim natikačama nije odoljela ni domaća trendseterica i modna blogerica Isabella Rakonić koja ih je prošli tjedan prošetala Zagrebom.

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Autor: M.D.

Foto: Instagram

Zadnji dani trudnoće učinili ju ljepšom nego ikada

Preporučujemo