Ni Ljupka nije odoljela ekstra skupim natikačama

Jedna od naših najpoznatijih trendseterica, Ljupka Mikić Gojić, poznata je po svojem istančanom smislu za modu i lepršavoj modnoj igri u kojima svjetske trendove nosi na samo sebi specifičan način

Iako trenutno nije u Hrvatskoj, nego u dalekom Japanu, zahvaljujući društvenim mrežama znamo što Ljupka radi i kako se obukla. Tako znamo da je Ljupka vikend provela u društvu supruga s kojim je zajedničku fotografiju objavila na svojem Instagram profilu.

Još jedan razlog za slavlje u obitelji Mikić Gojić

Za druženje sa suprugom Ljupka se itekako ‘zbigecala’. Na maslinasto zelenu vunenu haljinu ogrnula je elegantni tamno plavi kaputić. Valovita kosa padala je niz Ljupkino lice, a oči je sakrila velikim crnim naočalama. No, ono što najviše na njezinom stylingu upada u oči, su ekstra skupe, ekstravagantne natikače.

Radi se o modelu branda Gucci, koji se na njihovoj se službenoj stranici prodaju po cijeni od 795 eura. Roze natikače zatvorenih prstiju i otvorene pete podstavljene su krznom, pa su prikladnije i za nešto hladnije dane.

Istim natikačama nije odoljela ni domaća trendseterica i modna blogerica Isabella Rakonić koja ih je prošli tjedan prošetala Zagrebom.

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Autor: M.D.

Foto: Instagram

Poznata Hrvatica već se brčka u moru

Preporučujemo