Povodom nedavne Noći vještica, popularna glazbenica Gwen Stefani odjenula se u sirenu i povela sinove, Apolla i Zumu, u skupljanje slatkiša po kvartu. Zna se da je 48-godišnjakinja trudna, a u uskom kostimu koji  je odjenula nije mogla sakriti trbuh koji raste. Unatoč godinama i drugom stanju, Gwen je zadržala izvrsnu liniju.

Punih 14 godina Gwen je bila udana za rokera Gavina Rossdalea, a u braku s njim dobila je i  tri sina - 11-godišnji Kingston, 9-godišnji Zuma te 3-godišnji Apollo. Par se razveo prije godinu dana, a razlog je bila njegova nevjera, a šuška se kako je roker suprugu varao s njihovom dadiljom.
Ipak, spasio ju je otac njezinog nadolazećeg djeteta - country pjevač Blake Shelton. Oboje sudjeluju u emisiji 'The Voice'  kao mentori talentima koji se natječu za titulu najboljeg pjevača. Par se zaljubio upravo na snimanju, a svoju ljubav počeli su pokazivati u javnosti još prije nego je Gwenin razvod od Gavina bio finaliziran i služben. Shelton je prijateljima rano počeo pričati kako on i Gwen žele dijete, a nije sakrio ni da se Gwen podvrgnula IVF oplodnji koja je očito bila uspješna.
NI ONA GA NE SKRIVA Pjevačica se pohvalila trbuščićem
Story 
NI ONA GA NE SKRIVA Pjevačica se pohvalila trbuščićem
Story 
NI ONA GA NE SKRIVA Pjevačica se pohvalila trbuščićem
Story 
Autor: A.S.
Foto: Getty