Carla Bruni u devedesetima je bila jedna od najuspješnijih manekenki tadašnjice, a i danas se jasno vidi razlog njezina uspjeha. Kako joj više ne pripada uloga prve dame, Bruni je svoj stil odijevanja promijenila u puno ležerniju i mladenačkiju varijantu. Bivša francuska prva dama napokon je izašla iz odijela i koktel haljina koje je zamijenila opuštenijom garderobom.

Ova 49-godišnjakinja je gostovala u njujorškoj televizijskoj emisiji 'Watch What Happens Live with Andy Cohen', za snimanje je odjenula kožne hlače koje često nosi i u svojim dnevnim kombinacijama. S njima je sparila tamnoplavi sako na prugice i svijetloplavu majicu s printom. Na noge je obula ravne gležnjače u crnoj boji te svemu dodala crnu poslovnu torbu. Ono što je brineti dalo dodatan plus na modnom polju je činjenica da je kombinirala komade koji su dostupni svima i ne iziskuju velik trošak kako bi se sparila dobitna kombinacija.
Talijanka je nedavno s bivšim kolegicama modelima prošetala pistom na reviji modne kuće Versace u Milanu, povodom obilježavanja 20. godišnjice smrti slavnog kreatora Giannija. Carla je bila njegova muza pa je bilo i za očekivati da će mu odati počast ovakvom gestom.
Carla je rođena u Italiji, a osim manekenstva, iza sebe ima kantautorsku i glumačku karijeru. Također, obilježila ju je i uloga prve dame bivšeg predsjednika Francuske, Nicolasa Sarkozyja, s kojim je u braku od 2008. godine. Autor: A.S. Foto: Getty