NIJE GA ZABORAVILA Melania u Bijelu kuću pozvala Marinka iz BiH

Buduća prva dama SAD-a, Melania Trump, organizira svoj prvi svečani bal, a među svjetskom elitom koju će Trumpovi pozvati mogao bi se naći i Marinko Umičević iz BiH

Novi potez Melanije Trump dokaz je kako Slovenka nije zaboravila na male, obične ljude otkako je njezin suprug izabran za novog predsjednika SAD-a, pišu mediji regije. Tako je običan čovjek iz susjedstva, Marinko Umičević, vlasnik  tvornice obuće u BiH, dobio poziv za sudjelovanje na humanitarnom balu koji organizira Melania.

Izdanje Melanije Trump koje će ostati upamćeno

A sve je počelo kada je Marinko Melaniji prije nekoliko mjeseci u znak potpore na predsjedničkim izborima poslao dva para cipela. Njegovu gestu Melania cijeni i nije ju zaboravila te mu se odlučila odužiti pozivom na svečani prijem dan prije inaguracije Donalda Trumpa.

Kako se osjećao kada je primio poziv, Marinko je ispričao za Hayat.ba. ‘Razveselio sam se pozivu, ali i činjenici da me Melania nije zaboravila’, rekao je Marinko kojemu je poziv za bal, koji će se održati 19. siječnja, stigao tek prije dva dana. ‘Rekli su mi da je Melania došla i pitala što je s Marinkom. Oni su joj rekli da su zaboravili, zbog čega se Melania naljutila i vikala na njih’, ispričao je gospodin Umičević koji sada muku muči oko dobivanja američke vize. Problem mu je, kaže, i avionska karta za SAD.

‘Ako uspijem dobiti vizu, onda idem, ali ako ne uspijem pokušat ću otići kod Melanije van prijema i protokola. Sadašnja administracija je iz Demokratske stranke tako da i to može biti faktor, jer ipak sam podržavao suprotnog kandidata’, prisjetio se Marinko.

Foto: Profimedia

Melania Trump izazvala pomamu za skupocjenim cipelama

Preporučujemo