NIJE MU LAKO Problemi u braku poznatog turskog ljepotana

Ovaj se par u prvim mjesecima braka suočio s velikim poteškoćama

Popularan turski glumački par, Burak Özçivit, poznatiji kao Bali-beg iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’, i Fahriye Evcen, prije nekoliko mjeseci uselio je u kuću iz snova. I upravo je ta kuća razlog njihove prve velike bračne svađe, prenose strani mediji. Par je zaključio da im za održavanje vile i okućnice treba stručna pomoć, ali boje se kako će, ako nekoga zaposle, informacije iz njihova privatnog života dospjeti u javnost.

Burak zaradio 800 tisuća lajkova zbog nekoliko centimetara

Odlučili su se baciti u potragu za stručnom pomoći, ali to im nikako ne ide od ruke. Fahriye je čak obavila razgovore s 15-ak osoba koje su joj poslale agencije, ali nije našla onu pravu. Tada se slavni par obratio prijateljima za pomoć: ‘Želimo ženu od povjerenja koja zna držati jezik za zubima kako bi ono što se u kući događa u kući i ostalo’.

Dodatan problem u cijeloj situaciji je i nedavna Burakova ozljeda tako da se poznata turska ljepotica ne može osloniti na njegovu pomoć u održavanju kućanstva. Naime, zvijezda serije ‘Bit ćeš moja’ Burak Özçivit mora mjesec dana strogo mirovati zbog ozljede na snimanju filma ‘Can Feda’. Glumac je ozlijedio gležanj u sceni borbe s kolegom Keremom Bürsinom zbog čega je bio i u bolnici.

Autor: A.G.
Foto: Društvene mreže

OZLJEDA NA SETU Poznati turski ljepotan završio u bolnici

Preporučujemo