Nika Antolos: “Trudna sam, moj mali anđeo na svijet stiže u listopadu”

Nakon što je Neda Parmać objavila da je trudna, još jedna bivša članica grupe Feminem, Nika Antolos Ruban otkrila je da će i ona posatati mama

Riječanka koja  živi u Moskvi sa svojim pet godina starijem suprugom Alekseyjem, 24-godišnja pjevačica i bivša članica grupe Feminem, Nika Antolos Ruban očekuje svoje prvo dijete.

Bivša Feminemka: 'Nisam za abortus, to je ubojstvo'

– Ja sam vam trudna! Moj dragi Aleksey i ja čekamo malenoga anđela koji stiže u 10. mjesecu. Eto! A sada natrag na trosjed i duboko disanje jer me mali mravac izmori mučninama – napisala je Nika, koja se trenutno nalazi u Zagrebu,  na svom Facebook profilu i tako svoje prijatelje obavijestila o sretnoj vijesti.

Nika Antolos

Nika je  trudna tri mjeseca i neizmjerno se veseli majčinstvu baš kao i njezin suprug. Prijatelji joj stalno šalju poruke podrške, a Nika ih je odlučila razveseliti i fotografijom svog trbuščića na kojem se već jasno vide prvi znakovi trudnoće.

– Svima puno, puno hvala! Moja mrvica ima tri mjeseca, a za par dana znati ćemo i je li ona ili on – otkrila je Nika koja nije jedina bivša feminemka koja će ove godine postati majka.

Naime, svoje prvo dijete iščekuje i Neda Parmać koja će sa svojim zaručnikom damirom Klačarom prije rođenja bebe stati pred oltar.

Napisala: Dora Juras
Foto: Robert Gašpert

Nika Antolos Ruban rodila kćerkicu Siennu

Preporučujemo