Bivši pjevač banda 'One Direction', Zayn Malik se tijekom svoje rođendanske proslave poprilično opustio, a njegova ga je djevojka, Victorijina anđelica Gigi Hadid snimila kako plaše raskopčane košulje. Obožavatelji 25-godišnjeg pjevača odmah su primijetili kako Zayn na prsima ima novu tetovažu - oči svoje djevojke Gigi. Zabrinuti fanovi odmah su se oglasili strahujući kako će pjevač požaliti svoju odluku jer se već našao u sličnoj situaciji. Naime, kada je bio u vezi s Perrie Edwards, istetovirao si je njezin lik na podlakticu, ali je tetovažu nakon prekida dao prekriti.

Zayin i Gigi u vezi su od studenog 2015. godine, pa je nekolicina obožavatelja ovog slavnog para oduševljena tetovažom jer smatraju kako su njih dvoje savršen par u koji bi se mnogi mogli ugledati. Gigi je svojem dragom za rođendan uputila emotivnu čestitku putem društvenih mreža u kojoj je napisala: 'Volim ovog čovjeka više nego što je moguće riječima opisati i on me nadahnjuje da se svakog dana trudim biti bolja osoba. Želim ti najsretniji rođendan i 25. godinu tvojeg života. Ponosna sam što sam pored tebe'.

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Prošle je godine i Zayin izjavio kako voli svoju djevojku te je napomenuo da su sasvim običan par koji uživa u međusobnom društvu. 'Radimo sasvim normalne stvari, kuhamo, gledamo televiziju i smijemo se', zaključio je zaljubljeni pjevač. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Profimedia