Iva Šulentić svaki put iznova osvoji sve svojim izgledom, a ovoga puta odabrala je zanimljiv look - izgleda kao preslatka djevojčica. Voditeljica je posjetila novo mjesto u gradu - Corona Sunsets Session pop-up bar, koji se nalazi na krovu Zagrebačkog plesnog centra u Ilici. Za ovu prigodu odjenula je klasičnu crno-bijelu kombinaciju, no cijeli styling podigla je šarenom mašnom na glavi i okruglim naočalama. Iva je imala blagi make-up, no usnice je naglasila crvenim ružem što je bio pun pogodak!

Iva Šulentić Osim Ive,  na otvorenje prvog Coroninog bara došla je i glumica Judia Franković. Pojavila se u crnoj dugačkoj haljini preko koje je nosila ogrtač u oker žutoj boji, koji je iskominirala uz cipele s velikom mašnom u istoj boji. Styling je nadopunila slamnatim šeširom i slamnatom torbicom.
Judita Franković Na otvorenju ove još neotkrivene lokacije u centru grada, uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete, uživali su brojni posjetitelji među kojima i mnoga poznata lica: Rene Bitorajac, Ivan Šarić, Damir Kedžo, Slavko Sobin, Aljoša Šerić, Daniel Bilić, Ana Stunić, Ana Maras, Edvin Liverić, Lidija Lešić, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Robert Sever i brojni drugi.
Ivan Šarić
Rene Bitorajac
Aljoša Šerić
Damir Kedžo
Slavko Sobin
Ana Maras Harmander
Ana Stunić   Autor: I.P. Foto: Promo