Nina Erak o razvodu: ‘Boris i ja smo naš brak potrošili’

Poznata kazališna glumica progovorila je o kraju svoga 28-godišnjeg braka s kolegom Borisom Svrtanom te odgovorila na pitanje je li tome kriva treća osoba

Jedan od najdugovječnijih bračnih parova u domaćem glumačkom nebu, Nina Erak Svrtan i Boris Svrtan šokirali su svoje kolege i prijatelje kada se nedavno počelo govoriti o njihovu razvodu. U javnost je procurila informacija kako se Boris početkom ove godine odselio iz njihova zajedničkog stana u centru Zagreba, a kasnije je on to i potvrdio. Sada je o tome progovorila i njegova supruga Nina, koja je svoju glumačku karijeru izgradila u kazalištu Kerempuh, u kojem je odigrala brojne nezaboravne, mahom komične uloge.
“U jednom trenutku moj muž je odlučio letjeti, a ja imam strah od visina. Rastali smo se od stola i postelje. Zasad. A što će dalje biti, ne znam… Moj moto u životu je da nikad ne zatvaram vrata do kraja. To se ne donosi samo na njega i na brak. Jednostavno smo dogovorno shvatili da smo naš brak potrošili’, izjavila je glumica u intervjuu prilogu Studio Jutarnjeg lista.

Nina Erak Svrtan: 'Nije on našao nekog novog pa smo se rastali zbog ljubavnice'

Priznala je i kako je su prošli kroz vrlo turbulentno razdoblje u kojem su pale i teške riječi, ali da je sada sve to – iza njih. Baš u vrijeme dok je trajala njezina bračna drama, Nina Erak je radila u kazalištu Žar ptica ‘Kako je tata osvojio mamu’ na dječjoj predstavi u kojoj igra majku kćeri koja ima problema u braku. Na premijeri predstave nije se pojavio njezin suprug Boris, što je potvrdilo govorkanja kako među supružnicima nešto ne štima.
U 28 godina braka dobili su kćer Petru (na slici dolje), koja je krenula stopama svojih roditelja te je perspektivna mlada glumica. Nina Erak priznaje da je njihov razvod upravo najviše pogodio – kćer.
“U svemu tome možda je najviše naša kći Petra stradala jer to nije očekivala”, rekla je iskreno glumica te dodala kako, suprotno govorkanjima, za razlaz nije kriva treća osoba s kojom se navodno Borisa moglo vidjeti u društvu. “Mi smo se dogovorili, razišli smo se, a da li postoji netko reći, nije važno. Kada smo se odlučili rastati, nisu bile nikakve treće ni četvrte osobe u pitanju”, naglasila je glumica  u spomenutom intervjuu.

 

 

Autor: I.Ć.
Foto: Storyjev arhiv

EKSKLUZIVNO Boris Svrtan s novom odabranicom gledao kćerin debi

Preporučujemo