NIŠTA NIJE PREPUSTILA MAŠTI Glumica u prozirnoj haljini zapalila Berlinale

Glumica Sienna Miller na berlinskom filmskom festivalu promovirala je svoj novi film 'The Lost City Of Z', a na premijeri se pojavila odjevena u Diorovu prozirnu haljinu te izazvala pomutnju zbog čega nitko nije ni pričao o filmu

Glumica Sienna Miller ‘ukrala je show’ na crvenom tepihu kada je pojavila na premijeri filma  ‘The Lost City Of Z’  na berlinskom fimskom festivalu. Za tu je prigodu britanska glumica odjenila Diorovu haljinu koja nikako nije mogla proći nezapaženo.

Sienna Miller: Kako muške komade nositi na ženstven način?

Crna dugačka haljina napravljena od prozirnog materija ništa nije prepustila mašti te je otkrila Sienninu savršenu liniju. Sličnu je haljinu u siječnju nosila i  manekenka Bella Hadid, a njezina je posebitost u tome što je u potpunosti prozirna, ali je ukrašena cvjetovima na strateški dijelovima te je tako sakrila glumičine bradavice. Ispod haljine glumica je nosila dio te modne priče, crne Dior bokserice.

U svakom slučaju glumica je u toj haljini bila u središtu pozornosti, ali u jednom trenutku, vjerojatno zbog hladnoće, odlučila se zagrnuti kaputom.

Foto: Profimedia

Ovaj bi komad svaka žena ove jeseni i zime trebala imati u ormaru

Preporučujemo