Pjevačica Žanamari Perčić sa suprugom Marijem prošlu je večer uživala na dodjeli Porina, a kako je i sama priznala nakon dugo vremena supružnici su si priuštili izlazak.
'U zadnji trenutak  smo se odlučili doći u Split tako da nismo iskoristili lijepo vrijeme te nismo stigli ni prošetati Splitom. Nakon Porina idemo odmah u krpe, malo odmoriti', otkrila je pjevačica za Story.hr, dodavši da je kćer Gabi ostala u sigurnim  - djedovim rukama.
'Gabi ga obožava. Sad je starija pa bolje doživljava sve oko sebe', otkrila je Žanamari, koja se za tu prigodu poprilično utetgnula, odjenuvši svjetlucavu majicu i tajice, a crnu modnu priču razbila je bež torbicom. No, bilo je nemoguće ne primjetiti da se supružnici i nisu baš modno uskladili i dok se Žanamari uredila za izlazak, suprug je izgledao kao da prije ide na kavu, nego prošetati crvenim tepihom.
Žanamari je za Valentinovo na svom Instagram profilu objavila fotografiju nje i supruga te otkrila kako ju je suprug tom prilikom upitao hoće li imati drugo dijete. Tako da smo je priupitali hoće li se njihova obitelj uskoro proširiti.
'Ne bih baš još o tome pričala, naravno da želimo još djece, ali trenutačno uživamo s Gabi. Ona je vrlo vesela i želimo iskoristiti što više vremena s njom i posvetit joj se pa ćemo onda razmišljati o o drugoj bebi', odgovorila je na upit.  A Žanamari je ovih dana jako zaposlena, izdala je novu pjesmu te snima nove pjesme i to joj je trenutačno uz obitelj u središtu pažnje.
NISU SE USKLADILI Žanamari se skockala za crveni tepih, a njezin suprug baš i nije
Story 
 Autor: N.G.
Foto:Josip Regović, Jadran Babić