Hrvatska pjevačica, glumica i spisateljica, Nives Celzijus, na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenom izdanju bez trunke šminke, a kosu je sakrila kapom. Uz fotografiju je napisala šaljiv status koji je zasluženo dobio brojne pozitivne komentare. 'Bez šminke i kose, mogu proći i kao frajer', našalila se Nives na svoj račun. Nives je bez obzira na svoju opasku dobila brojne komplimente od obožavatelja koji su joj poručili da ima prirodnu ljepotu za koju joj niti ne treba šminka.

Podsjetimo, srce lijepe Nives navodno je osvojio odvjetnik Marko Krnjak. Nives i šest godina mlađi pravnik nedavno su viđeni kako izmjenjuju poljupce, a svoju romansu još uvijek nisu spremni javno priznati. Njihovi susreti postali su sve intenzivniji, barem tako tvrde njihovi prijatelji, no svoju romansu čuvaju dalje od očiju javnosti.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives se o novoj vezi za sada nije oglasila, a ukoliko se informacije pokažu istinitima, Marko će biti prvi muškarac koji je zaveo Nives nakon razvoda od nogometaša Dine Drpića. Nives i Dino vezu su započeli 2004. godine. Par se vjenčao u Las Vegasu u lipnju 2005., te su iste godine u prosincu dobili sina Leonea, a dvije godine poslije i kćer Taishu. Nakon devet godina braka, u svibnju 2014. godine Nives i Dino odlučili su se rastati, ali su ostali u dobrim odnosima zbog djece. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr