Za maskaru će vam svaki vizažist reći da je kruna svakog izgleda, a koliku funkciju u našem uljepšavanju imaju govori i činjenica da je ponekad dovoljna samo ona da - zablistamo. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i kozmetičkim brendovima na tržištu doista možemo pronaći obilje različitih maskara - od onih za produljenje trepavica, preko onih za volumen pa sve do maskara za uvijanje trepavica. Ako mislite da je sve to isto, grdno se varate. Kako god, jesenjski noviteti su već u parfumerijama, a mi smo za vas odabrali neke od najboljih među njima - po cijeni, ali i kvaliteti! Illy & Collistar Colezzione Caffe mascara Volume Unico, 215 kn Kada se spoje dva izvrsna talijanska brenda poput Illyja i Collistara kako bi stvorila jedinstvenu jesensku kolekciju, onda možemo očekivati samo čaroliju. Srce probodeno strijelom, u centru s zrnom kave koje izgleda kao da se smiješi, ekskluzivno za ovu kolekciju dizajnirao je Max Petrone, jedan od izvrsnih umjetnika nove i inovativne talijanske slikarske scene. Stoga maskaru za volumen nećemo nositi u kozmetičkoj torbici samo iz praktičnih razloga, nego i kao modni ukras!

Catrice Glam & Doll False lashes vodootporna maskara, 31,90 kn Zahvaljujući svojoj dubokoj crnoj, vodootpornoj teksturi, ova maskara stvara savršeni izgled trepavica a uz pomoć zakrivljene elastomer četkice uspijeva obuhvatili baš sve dlačice trepavica. Nama se čini kao savršen izbor za ovo tmurno vrijeme jer čak i najupornija kiša neće upropastiti naš savršeni make up, zar ne?
L'Oréal Paris Paradise maskara, 100,90 kn Maskaru za intenzivan volumen, a ujedno i spektakularnu dužinu trepavica, ima četkicu sa sitnim dlačicama koja daje volumen i gustoću trepavicama, a kremasta formula omogućuje postizanje volumena u samo jednom potezu. Ultra mekana četkica donosi spektakularno duge trepavice.
Avon mark. Big and Style maskara, 44,90 kn Nova Avonova mark.linija sinonim je za cool, novo i drugačije, pa tako i nova maskara ima ono nešto posebno: zahvaljujući LashFlex tehnologiji moguće ju je nanositi više puta i samo nadograđivati na trepavicama, po želji! Posebna četkica s dugim i kratkim vlaknima obuhvaća svaku trepavicu u unutarnjem i vanjskom kutu oka pružajući im maksimalan volumen.
Artdeco Volume Sensation maskara, 117 kn Limitirano izdanje crne maskare garantira dojmljivi volumen i maksimalnu dužinu trepavica. Prirodni oblik trepavica možete istaknuti uz pomoć mekane over-sized volume četkice, a čisti pigmenti boje daruju bogatu teksturu. Vosak posebne vrste palme karnaube njeguje i održava trepavice mekanima. Posebno izdanje maskare s dizajnom flore i faune stiže u novoj jesenjskoj make up kolekciji Artdeco Fashion Colors AW 2017 Beauty of Nature.
Pripremila Nikolina Petan Fotografija Profimedia