Prvo u nizu iznenađenja kojima slavimo ovu okruglu obljetnicu predstavljeno je jučer, kada su istovremeno u novom ruhu i vidno obogaćenog sadržaja osvanuli i tiskano izdanje i portal Story.hr. Čitateljima koji su uz Story odrastali i sazrijevali donosimo magazin koji odgovara na sve njihove želje i ide u korak s modernim dizajnom.
Novi je Story tako znatno bogatiji sadržajem, zrelijeg pristupa tekstovima i šireg raspona tema, a autorskim pristupom i vrhunskim foto produkcijama uspostavlja još više kriterije na hrvatskoj medijskoj sceni. Istovremeno smo lansirali i novi izgled i još moderniji koncept našeg internetskog portala Story.hr, te na taj način na svim platformama postavljamo nove standarde kako u novinarskom, tako i u estetskom pogledu.
Rekordne brojke posjećenosti u prvom danu lansiranja novog izgleda portala dokazuju da smo uspjeli, a uspjeh portala prati i izvanredan odjek tiskanog izdanja koje među inim ekskluzivana jedini u regiji donosi intervju sa Severinom čime smo još jednom pokazali da smo najvjerodostojniji i najbliži zvijezdama.
No.1 celebrity brand slavi 15. rođendan u novom ruhu
Story